Twente Insite

FC Twente Nieuws

Stroot wil verrassen: “Wij weten precies waar wij staan en wat we moeten doen”

Stroot wil verrassen: “Wij weten precies waar wij staan en wat we moeten doen”

FC Twente Vrouwen is onlangs begonnen aan de voorbereiding op het nieuwe seizoen. De ploeg van trainer Tommy Stroot werkte afgelopen week al een oefenwedstrijd af tegen SV Meppen, welke met 2-0 werd gewonnen. De oefenmeester hoopt ook in het aankomende seizoen weer mee te spelen in de top.

“Met de toenemende concurrentie van Ajax en PSV wordt de strijd om de prijzen niet makkelijker”, vertelt Stroot in gesprek met de TC Tubantia. “Maar wij willen graag een weg vinden om net zoals afgelopen seizoen op bepaalde vlakken te verrassen. Wij weten precies waar wij staan en wat we moeten doen. Eén ding weet ik zeker: kwaliteit verliest van mentaliteit. En ons doel is een manier vinden waarbij dit op het veld overkomt.”

FC Twente zal nog oefenen tegen onder andere tweevoudig Champions League-winnaar VfL Wolfsburg. “Een goede ploeg, maar ook tegen Essen zullen we het zwaar krijgen”, beseft Stroot. “PEC Zwolle verloor met 13-0 van Essen. Dat zegt genoeg. Het is een categorie tegenstanders waar we bewust tegen spelen, om beter van te worden”, besluit hij.

Sluit je aan bij Pure Energie en krijg een FC Twente shirt kado!
Onze hoofdsponsor Pure Energie heeft een mega actie voor alle supporters van FC Twente. Nieuwe klanten krijgen een gratis FC Twente shirt én een kadobon t.w.v. maximaal €200 euro! Klik op de banner voor meer informatie!

Reageer op dit artikel

avatar

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Subscribe  
Abonneren op