FC Twente Nieuws

Supporters ontvangen MEYBA retrojack voor einde 2021

Supporters ontvangen MEYBA retrojack voor einde 2021

Supporters die deze zomer besloten om hun seizoenkaart te verlengen, kregen van FC Twente een MEYBA retrojack aangeboden als dank voor de onvoorwaardelijke steun. Veel supporters maakten dankbaar gebruik van dit aanbod, maar wanneer kunnen de fans dit retrojack nu verwachten?

Algemeen directeur Jan-Willem Brüggenwirth geeft vandaag antwoord op deze vraag. Hieruit blijkt dat de supporters nog even geduld moeten hebben alvorens ze het unieke jack in ontvangst kunnen nemen.

"Zoals bekend ontvangen seizoenkaarthouders als dank voor het verlengen van de seizoenkaart een uniek retrojack. Zij zullen deze medio december ontvangen. Voor die tijd komen we met informatie over de verspreiding van de jacks", zo schrijft Brüggenwirth vandaag op de clubwebsite.

Hoe het retrojack er nu precies uit gaat zien blijft nog een grote verrassing. Bij het verlengen van de seizoenkaarten liet de club al een schets zien van het ontwerp, maar een schets ziet er natuurlijk altijd anders uit dat het uiteindelijke eindproduct. We zijn dan ook zeer benieuwd naar het uiteindelijke resultaat.

[google]

Supporters ontvangen MEYBA retrojack voor einde 2021

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties