Supporters reageren op scheidsrechter Stefanski: "Slechter dan Kamphuis"

FC Twente heeft donderdagavond de heenwedstrijd in de play-offronde van de Conference League gespeeld. De Tukkers keken na nog niet eens twee minuten gespeeld te hebben tegen een 2-0 achterstand aan. De ploeg van Jans wist zich de tweede helft echter te herpakken en maakten er 2-1 van.

De club uit Enschede keek tegen de 2-0 achterstand aan door zeer matig spel in de eerste helft. Volgens de supporters waren de spelers van FC Twente niet de enigen die een slechte wedstrijd beleefden. Scheidsrechter Stefanski liet zich gedurende de wedstrijd constant leiden door het theaterspel van de Italianen. Hieronder een greep uit de reacties.