Twente Insite

FC Twente Nieuws

Talenten dolblij met nieuw contract: “Dat geeft best een kick”

Talenten dolblij met nieuw contract: “Dat geeft best een kick”

FC Twente heeft twee talenten langer aan zich weten te binden. Het betreft de 17-jarige Jesse Bosch en de 15-jarige Thijs van Leeuwen. Beide jeugdspelers tekenden onder toeziend oog van hoofd jeugdopleidingen Michel Jansen een contract.

Van Leeuwen speelt al vanaf zijn negende bij FC Twente en is dolblij met zijn contract. “Zaterdag word ik 16 jaar en dat ik dit contract nu al mag tekenen geeft best wel een kick. Ik vind het best bijzonder en indrukwekkend. Tijdens de contractondertekening waren niet alleen mijn ouders, maar ook mijn opa en oma en vrienden aanwezig. Het is toch een heel speciaal moment. Afgelopen seizoen ben ik al doorgestroomd naar Onder 17 en deze zomer sluit ik weer aan bij het team. Ik kijk uit naar het nieuwe seizoen met de ploeg.”

De uit De Lutte afkomstige Jesse Bos ziet het krijgen van een contract als een grote eer. “Dat ik mijn eerste contract bij FC Twente heb mogen tekenen zie ik als een grote eer. Van de jongens waar ik in de D-jeugd mee samenspeelde zijn er nog drie over, dat geeft wel aan dat het niet vanzelfsprekend is dat je als jonge speler zo ver komt in de jeugdopleiding. Dit contract geeft vertrouwen waar ik heel blij mee ben en is ook een bevestiging dat ik op de goede weg ben. De weg om mijn doel te bereiken is nog lang, maar het laat zien dat de mensen van de club denken dat er een mogelijkheid is dat ik uiteindelijk het eerste zou kunnen halen.”

1
Reageer op dit artikel

avatar
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
R Recent comment authors

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.

  Subscribe  
nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
R
Gast
R

Het is Jesse Bosch.