Twente Insite

FC Twente Nieuws

Ten Caat tevreden na zege: “Een dikverdiende overwinning”

Ten Caat tevreden na zege: “Een dikverdiende overwinning”

Jong FC Twente heeft maandagavond met 2-1 gewonnen van Jong NEC. De ploeg kwam eerst op een 1-0 achterstand, maar Wieffer en Trotman wisten deze weg te poetsen. Door de overwinning steeg de ploeg van Theo ten Caat van de zesde naar de derde plek. Volgens de trainer was het een verdiende overwinning van zijn team.

“Een dikverdiende overwinning. In de eerste helft was het vlak, wat aftastend en voorzichtig, zeker in aanvallend opzicht. In de rust hebben we wat omzettingen gedaan en daarna hadden we de controle over de wedstrijd.”

“De enige fout die we maakten, daar kwam de 0-1 uit. Daarna hebben de spelers het snel recht gezet, bleven we druk houden en hebben we rust ruim een half uur op de helft van N.E.C gespeeld. Het enige verwijt dat ik de jongens kan maken is dat we gezien het grote aantal kansen die we kregen veel meer hadden moeten scoren. Ik ben zeer tevreden over de manier van spelen en de inzet en de veerkracht van het team”, zo besluit de oefenmeester op de clubwebsite.

De eerstvolgende wedstrijd van Jong FC Twente wordt gespeeld op maandag 23 oktober. Dan neemt de ploeg het in Hengelo op tegen Jong sc Heerenveen.

Scoreverloop
57′ Van Zundert 0-1
59′ Wieffer 1-1
66′ Trotman 2-1

Gele kaart:
Schenk (Jong FC Twente)

Opstelling Jong FC Twente:
De Lange, Van der Lely, Felix, Schenk, Maria, Zerrouki (46′ Wieffer), Fernandes (46′ Van de Schepop), Laukart, Bapoh, Sluiter (60′ Browning), Trotman.

Reageer op dit artikel

avatar

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Subscribe  
Abonneren op