FC Twente Nieuws

Ten Voorde: "Ik moest toen denken aan het FC Twente uit 2010"

Ten Voorde: "Ik moest toen denken aan het FC Twente uit 2010"

FC Twente won afgelopen zondag met maar liefst 4-0 van FC Utrecht. De wedstrijd werd vooraf bestempeld als een lastige partij. Toch wist FC Twente, tegen alle verwachtingen in, de wedstrijd met 4-0 te winnen. Clubwatcher Leon ten Voorde heeft vol verbazing gekeken naar het duel.

[google]"Ik weet het nog steeds niet, het was geen droom", vertelt Ten Voorde in de TC Tubantia. "Soms heb je van die wedstrijden waar je over een paar jaar nog over praat. Ik denk dat dit zo'n wedstrijd was. Het kon ook eigenlijk niet. Utrecht was de ploeg in vorm, FC Twente helemaal in mineur. Dan gaan op ze een paar dagen naar de Lutte, het Lourdes van Twente en dan is de ploeg opeens helemaal los."

"Ik moet wel zeggen dat FC Utrecht de boel onderschatte", vervolgt Ten Voorde. "Dat kon je duidelijk zien. Die dachten: we zetten FC Twente even opzij. Ik moest toen denken aan het FC Twente uit 2010. Die beheerste dat kunstje zo goed, elke week weer. Als je van alle kanten bewierookt wordt, dan toch zakelijk de wedstrijd winnen."

Aankomende week staan er twee wedstrijden op het programma voor FC Twente. Woensdag spelen de Tukkers tegen ONS Sneek voor de KNVB beker en zondag staat de competitiewedstrijd tegen FC Groningen op het programma. "Sneek komende week in de beker moet natuurlijk gewoon lukken. Daarna Groningen. Laten we niet te vroeg juichen", aldus Ten Voorde.

[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties