Twente Insite

FC Twente Nieuws

Ten Voorde kritisch: “Verzameling spelers die uit pure nood bij elkaar is gezet”

Ten Voorde kritisch: “Verzameling spelers die uit pure nood bij elkaar is gezet”

Afgelopen zondag ging FC Twente met 1-0 onderuit op bezoek bij Sparta Rotterdam en leed hiermee haar zevende competitienederlaag op rij. De club uit Enschede moet de komende tijd flink aan de bak om punten te pakken en zo de geleden schade enigszins op te vangen, zo weet ook clubwatcher Leon ten Voorde.

“FC Twente speelt als de kleur van de shirts: grauw en grijs”, steekt Ten Voorde van wal in de TC Tubantia. “Daar kunnen de debutanten ook geen verandering in brengen. Dit is geen nieuw elftal, maar gewoon een verzameling spelers die uit pure nood bij elkaar is gezet. Uiteraard is het verklaarbaar dat de afstemming nog niet optimaal is, maar tegelijkertijd vraag je je vooral af of dit niet bovenal een kwestie van kwaliteit is.”

De ploeg kwam in vier wedstrijden slechts twee keer tot scoren. “Wie moet er in dit elftal in hemelsnaam een doelpunt maken?”, vraagt Ten Voorde zich af. “Wie neemt deze dolende ploeg, met al die spelers van heinde en verre die allemaal zo hun eigen problemen hebben, bij de hand? Het gebrek aan fitheid en ritme in alle linies is schrijnend voor een ploeg midden in de competitie. Als er op korte termijn niet iets verandert, is FC Twente gewoon een degradatiekandidaat”, aldus Ten Voorde.

Reacties

  1. Joop nordkamp zegt:

    Wat weten al die clubwatchers en journalisten het allemaal goed en ja lol x maal per dag schrijven hoe slecht het is en schuldigen aanwijzen.wij weten het nu wel .probeer is een oplossing te vinden. Of iets positiefs te melden zou die jongens misschien wel helpen. Een steuntje in de rug zou ook kunnen helpen .dit materiaal hebben we nu en moeten wij mee verder .trap ze niet nog dieper.of is jullie ego aangetast.
    .

  2. Het belangrijkste op dit moment is per direct afscheid nemen van die belachelijke grijze uitshirts daarna gaat het direct beter echt waar let op mn woorden

We zijn benieuwd naar jouw mening

error: Copyright FC Twente Insite