Twente Insite

FC Twente Nieuws

Ten Voorde vergelijkt Pusic met Schreuder: “Dat was absoluut niet het geval”

Ten Voorde vergelijkt Pusic met Schreuder:  “Dat was absoluut niet het geval”

Tijd om het afgelopen weekend na te beschouwen, zo dachten Fardau Wagenaar en Leon ten Voorde er tenminste over. Ten Voorde, Twentewatcher van weleer, vindt de manier waarop de 1-1 werd weggegeven Twente-onwaardig. Daarnaast heeft hij een kritische noot voor Marino Pusic, die hij vergelijkt met Alfred Schreuder.

“Ik heb geen oog meer dichtgedaan sinds vrijdag, die laatste seconde”, steekt de verslaggever van wal op de website van de TC Tubantia. “Kijk, als je die bal het stadion uitschiet – en dat is niet zo moeilijk in de eerste divisie – dan fluit de scheidsrechter af”, beeldt hij zich in. “In plaats daarvan krijg je een hele knullige corner tegen en ook nog eens een doelpunt. Dat was echt Twente-onwaardig.”

Pusic zag na afloop lichtpuntjes, ondanks het treurige gelijkspel. “Toen dacht ik even terug aan de tijd dat er een andere trainer voor de groep stond. Alfred Schreuder, die zag altijd lichtpuntjes”, herinnert hij zich. “Maar die waren er echt niet. Je moet niet zeggen dat Twente de boel bij vlagen heeft gecontroleerd en dat ze goed hebben gespeeld. Dat was absoluut niet het geval”, oordeelt de clubwatcher. “Als je mee wil doen om de bovenste plaatsen moet je een hoger niveau halen.”

4
Reageer op dit artikel

avatar
3 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
J. WilleminkscoritRobertg Recent comment authors

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Subscribe  
nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
J. Willemink
Gast
J. Willemink

Niet vaak eens met Leon ten Voorde, meestal alleen maar negatief, maar nu heeft hij meer dan groot gelijk. Ze zullen echt uit een ander vaatje moeten tappen ( vechten, strijden en voetballen van begin tot eind) Anders wordt de boot, we moeten z.s.m. weer naar de ere-devisie, helaas volledig gemist. Pusic moet veel harder optreden, er waren echt geen licht puntjes afgelopen wedstrijd. De meeste spelers vallen toch iedere keer door de mand. Wij hebben toch nog vechters op de bank zitten hopelijk. Wachten op herstel van Brama, Vusic en Assaidi duurt veel te lang en is straks veel… Lees verder »

scorit
Gast
scorit

Die fout van Ricardino goedpraten is niet goed. Positieve punten aanhalen is goed, maar moet niet de overhand krijgen bij zo’n fout.
Ricardino en ook Ramos kunnen niet verdedigen. De meeste tegendoelpunten zijn door hun fouten gekomen. Maria, Schenk, van der Lely en Nacho zullen het vast beter doen. Ted je hebt een paar mooie spelers gehaald, maar deze twee hebben we echt niet nodig.

Robertg
Gast
Robertg

Ten Voorde heeft helemaal gelijk. Zo,n geroutineerde speler de bal zo wegwerken??? Echt knudde , dan moet die bal er nog ingekopt worden .Gvd wat balen. Pusics is een goedpratertje !!!

Robertg
Gast
Robertg

Van van Leeuwen moet die linksback spelen volgens mij , kan niet anders , laat Maria lekker ballen.