Terugblik: FC Twente keert achterstand in blessuretijd om tegen AZ

Aankomende zaterdag speelt FC Twente op bezoek bij AZ. De Tukkers staan momenteel op de zevende plek in de eredivisie, daar waar de Alkmaarders met slechts één punt verschil de zesde plaats invullen. Ontmoetingen tussen beide ploegen leveren vaak late treffers op, zo ook in het seizoen 2013-2014.

[google]Destijds werd de score al vroeg in de wedstrijd geopend. In de derde minuut werd een voorzet van Nick Viergever buiten de zestien op de borst genomen door aanvaller Roy Beerens, die de bal vervolgens hard over doelman Nick Marsman het doel in joeg. Vlak voor rust kwam FC Twente met het antwoord, Youness Mokhtar werkte een gekeerd schot handig binnen en tekende voor de gelijkmaker. De Tukkers waren echter hongerig en gingen op zoek naar het winnende doelpunt, dat in blessuretijd viel na een kopbal van dezelfde Mokhtar. Hiermee eindigde de wedstrijd in een 1-2 overwinning voor FC Twente.

Klik hier voor de samenvatting van desbetreffende wedstrijd.