Terugblik: FC Twente pakt in blessuretijd drie punten tegen AZ

FC Twente neemt het zaterdagavond in de eredivisie op tegen AZ. In het seizoen 2013-2014 boekten de Tukkers een zeer late zege in de Grolsch Veste.

Vlak voor rust kreeg AZ een vrije trap vanaf randje zestien. De inzet van Steven Berghuis was doelman Nick Marsman te machtig en zo kwamen de bezoekers op voorsprong. Beide ploegen gingen de rust in bij een 0-1 tussenstand.

In de 69ste minuut kwam FC Twente via Youness Mokhtar op 1-1 en was er nog van alles mogelijk. Dit bleek ook het geval, want Dušan Tadić schoot vlak voor het eindsignaal de winnende treffer binnen. Het doelpunt werd uitgebreid gevierd met de spelers en staf op de bank.