Terugblik: FC Twente walst in eigen huis over FC Groningen heen

Aankomende zondag speelt FC Twente in de Grolsch Veste haar laatste wedstrijd van het seizoen tegen FC Groningen. De Tukkers staan momenteel op de zevende plek in de eredivisie, daar waar de bezoekers de tiende plek invullen en in theorie nog meespelen om de play-offs voor de Europa League. Hiervoor zal FC Groningen moeten winnen, echter werd de ploeg in het seizoen 2013/2014 compleet overrompeld in Enschede.

[google]Destijds opende Rasmus Bengtsson in de negentiende minuut de score door een vrije trap het doel in te werken. Ruim tien minuten later verdubbelde Shadrach Eghan deze voorsprong. Vlak voor rust kregen de Tukkers een penalty, en zette Dušan Tadić koelbloedig de 3-0 op het scorebord. Vlak na rust tekende Eghan voor de vierde treffer, nadat de bal voor zijn voeten belandde en hij deze vol overtuiging het doel in schoot. In de slotfase tikte Jesús Corona zelfs nog de 5-0 binnen, en besliste hiermee tevens de eindstand van de wedstrijd.

Enquête Twente Insite

Om u ook in de toekomst op de juiste manier te kunnen bedienen vragen wij enkele minuten van uw tijd om deel te nemen aan onze enquête. De enquête is anoniem en de gegevens zullen enkel worden gebruikt om de prestaties van Twente Insite te verbeteren. Alvast onze dank voor het invullen van de enquête.