Terugblik: FC Utrecht voor eigen publiek vernederd door FC Twente

FC Twente gaat zondagmiddag in de eredivisie op bezoek bij FC Utrecht. In het seizoen 2011-2012 kenden de Tukkers weinig problemen in Stadion Galgenwaard.

Al in de negende minuut kwam FC Twente via Peter Wisgerhof op voorsprong. Een doelpunt van Ola John slechts enkele minuten later bepaalde de ruststand op 0-2. In de tweede helft breidde FC Twente de score via Willem Janssen (2x) en John uit tot 0-5. Via Frank Demouge en Dave Bulthuis deed de thuisploeg nog iets terug, maar een doelpunt van Steven Berghuis in de slotfase zorgde ervoor dat FC Twente met een 2-6 zege van het veld stapte.

Mihaylov; Rosales, Wisgerhof, Douglas, Tiendalli; Brama, Landzaat, Chadli (34' Janssen); Bajrami (78' Berghuis), De Jong (85' Janko), John.