Terugblik: Vennegoor of Hesselink neemt FC Twente op sleeptouw in Sittard

FC Twente gaat zondagmiddag in de eredivisie op bezoek bij Fortuna Sittard. In het seizoen 1998/1999 kwamen de Tukkers al vroeg op voorsprong via Jan Vennegoor of Hesselink, die zijn ploeg bij de hand nam gedurende het hele duel.

In de twaalfde minuut kwam FC Twente op 0-1. Vanuit de kluts belandde de bal voor de voeten van Vennegoor of Hesselink, die deze simpel langs de keeper schoot. Tien minuten later maakte de aanvaller de verdubbelingstreffer, alvorens hij in de 65ste minuut ook de 0-3 op het scorebord zette. Dit was tevens de eindstand van de wedstrijd.

De aftrap vindt zondagmiddag om 16:45 uur plaats in het Fortuna Sittard Stadion. De arbiter van dienst is Dennis Higler en Allard Lindhout is aangesteld als VAR.