Twente Insite

FC Twente Nieuws

Tevredenheid overheerst: “Na rust is er vol gas gespeeld en absolute wilskracht getoond”

Tevredenheid overheerst: “Na rust is er vol gas gespeeld en absolute wilskracht getoond”

Jong FC Twente heeft afgelopen zaterdag een punt overgehouden aan de uitwedstrijd tegen de nummer één na laatst Spijkenisse. De ploeg van Dennis Demmers kwam nog op voorsprong, maar stond bij rust op een 2-1 achterstand. Dit leek ook de einduitslag te gaan worden, maar in de 94e minuut was het Browning Lagerfeldt die op de valreep het punt veiligstelde.

Demmers laat op de clubwebsite weten dat het een wedstrijd was met twee gezichten. De eerste helft was voor de thuisploeg en de tweede helft voor Jong FC Twente. “De eerste helft waren we niet fel genoeg, haalden ons niveau niet, waardoor we het duel niet onder controle kregen. Na een corner van Spijkenisse wisten we uit de omschakeling te scoren. Vervolgens geven we twee doelpunten heel simpel weg, waardoor je halverwege achter staat.”

“Omdat het lang 2-1 bleef heb ik het de laatste fase anders neergezet. Dat resulteerde vlak voor tijd in de gelijkmaker van Lukas Browning-Lagerfeldt. Toch hebben we onszelf tekort gedaan, gezien het veldoverwicht en de kansen die we na rust kregen. Een compliment aan de ploeg, na rust is er vol gas gespeeld en absolute wilskracht getoond.”

Jong FC Twente is op de ranglijst terug te vinden op een zeer teleurstellende twaalfde plek. 17 februari staat voor de Tukkers de volgende wedstrijd op het programma. Dan speelt het thuis tegen de nummer negen VVOG. Het onderlinge verschil is drie punten in het voordeel van de ploeg uit Harderwijk.

Reageer op dit artikel

avatar

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Subscribe  
Abonneren op