Twente Insite

FC Twente Nieuws

Thesker: “Ik hoop dat onze voorhoede voor een verrassing zorgt”

Thesker: “Ik hoop dat onze voorhoede voor een verrassing zorgt”

De eredivisie gaat dit weekend weer van start. FC Twente neemt het zondag op tegen Feyenoord. De selectie van de Tukkers zit nog vol verrassingen. Veel jonge talenten, maar zullen die er nu al meteen staan?

Op de vraag wie bij FC Twente komend seizoen de grote verrassing zal zijn, weet aanvoerder Stefan Thesker het antwoord nog niet. “Ik hoop dat het meerdere spelers zullen zijn”, zegt hij tegen De Twentsche Courant Tubantia. “Ik hoop dat onze voorhoede gewoon voor een verrassing zorgt. Ik wil zelf niet zo voor verrassingen zorgen, ik wil vooral stabiel zijn.”

Over de kampioenskandidaten is Thesker wel duidelijk. “Ik denk dat het weer tussen Ajax en Feyenoord zal gaan.” En over de degradatiekandidaten: “Als wij er maar niet bij horen, vind ik alles prima haha. Maar ik denk dat de nieuwkomers het moeilijk gaan krijgen.”

FC Twente Topcoach 2017-2018. Doe mee en WIN!!

De inschrijving van onze speciale ‘FC Twente topcoach competitie’ is weer van start gegaan! Stel met een budget van 49 miljoen euro jouw ideale selectie samen en laat zien dat jij de enige echte topcoach bent.

Prijzen
Net als de afgelopen jaren hebben we weer meerdere prijzen te verdelen waaronder kaartjes voor een wedstrijd naar keuze, FC Twente shirts en meer! KLIK HIER en doe gratis mee.

Reageer op dit artikel

Laat als eerste een reactie achter.

avatar
  Subscribe  
Abonneren op