Throwback: Nkufo de grote man in doelpuntrijk duel tegen Vitesse

Zaterdagavond staat de wedstrijd FC Twente - Vitesse op het programma. De wedstrijd zal worden gespeeld in de eigen Grolsch Vest en wordt afgetrapt om 21:00 uur. Vandaag op Throwback Thursday blikken we terug op het treffen tussen beide ploegen in het seizoen 2007-2008.

Het was een bijzonder doelpuntrijke wedstrijd die eindigde in een 4-3 overwinning voor de Tukkers. FC Twente opende via Denneboom de score, maar na 45 minuten gingen beide ploegen rusten met een 1-1 tussenstand.

Vlak na rust scoorde Kolk namens Vitesse de 2-1 waarna FC Twente flink aanzette en via Nkufo (2x) en Hersi uitliep naar een 4-2 voorsprong. In de laatste minuut maakte Vitesse het nog even spannend door de aansluitingstreffer te scoren, maar de gelijkmaker bleef uit.