Throwback Thursday: Booth redt punt voor FC Twente op bezoek bij PSV

FC Twente gaat zondagmiddag in de eredivisie op bezoek bij PSV. In het seizoen 1999-2000 leken de Tukkers met een nederlaag van het veld te stappen, maar kwam daar vlak voor tijd verandering in.

Na een halfuur spelen kwam PSV via Ruud van Nistelrooij op voorsprong. In de 68ste minuut ging het van kwaad tot erger voor FC Twente toen Jonas Kolkka de 2-0 op het scorebord zette. De bezoekers lieten het er echter niet bij zitten en in de 85ste minuut kopte Scott Booth zijn ploeg terug in de wedstrijd. Twee minuten later tekende de aanvaller zelfs voor de 2-2. Hiermee bepaalde hij tevens de eindstand van de wedstrijd.

Na negentien speelronden staat FC Twente op de dertiende plek in de eredivisie. De ploeg van trainer Gonzalo García pakte tot dusver twintig punten. PSV wist tot dusver 35 punten te verzamelen en vult de vierde plaats in.