Twente Insite

FC Twente Nieuws

“Tighadouini kan zo ongelooflijk goed voetballen, hij doet er alleen geen kut mee”

“Tighadouini kan zo ongelooflijk goed voetballen, hij doet er alleen geen kut mee”

Waar FC Twente afgelopen zondag recht had op een punt in de Johan Cruijff ArenA, hield het niets over aan de ontmoeting in Amsterdam. Ajax zegevierde met 2-1. De door overbelasting geteisterde Oussama Assaidi werd vervangen door Adnane Tighadouini, die met name opviel door zijn acties aan de bal.

“Tighadouini, die kan zo ongelooflijk goed voetballen”, aldus René van der Gijp tijdens de uitzending van Voetbal Inside. “Die heeft meer voetbal in zijn grote teen, dan menigeen in z’n hele lichaam. Hij doet er alleen geen kut mee. Hij heeft een prachtige baard, maar daar houdt het ook op.”

Hoewel de acties veelal goed werden ingezet, bleef het steken bij de afronding. Op momenten had Tighadouini de bal aan Boere en Vuckic mee kunnen geven waar dan zeer kansrijke situaties uit zouden ontstaan. Hij besloot in veel gevallen om de actie door te zetten, wat uiteindelijk leidde tot balverlies.

Reacties

  1. Twente degradeert niet door de tegenstanders maar door de scheidsrechters

  2. Inderdaad wel 2 grote kansen naast het doelpunt, bij betere communicatie en zonder (wederom) arbitraal falen hadden we gewoon kunnen winnen 🙁
    Er zijn ons al heel wat punten op deze manier door de neus geboord..

We zijn benieuwd naar jouw mening

error: Copyright FC Twente Insite