Twente Insite

FC Twente Nieuws

Tighadouini ook komend seizoen in het shirt van FC Twente?

Tighadouini ook komend seizoen in het shirt van FC Twente?

Eén van de huurlingen dit seizoen is Adnane Tighadouini. De technische aanvaller werd voor een jaar vastgelegd, maar echt heel veel plezier heeft FC Twente nog niet gehad van de dribbelaar. Hij kwam niet fit binnen en Assaidi krijgt de voorkeur van Verbeek.

In totaal speelde Tighadouini dit seizoen 17 competitiewedstrijden waarvan vijf als basisspeler en 12 als invaller. Gemiddeld speelde Tighadouini 37 minuten per wedstrijd en scoorde één doelpunt. Dit was op 11 februari tijdens de uitwedstrijd tegen Ajax. Waar hij zelf weigerde de ballen af te geven op zijn medespelers gunde Boere hem wel de kans tot scoren. Helaas was het niet voldoende en verloren de Tukkers met 2-1.

Toch heeft Tighadouini al laten zien een zeer nuttige eredivisiespeler te zijn. Dit deed hij in het seizoen 2014-2015 toen hij nog onder contract stond bij NAC. Hij scoorde 14 doelpunten en leverde drie assist. FC Twente toonde destijds interesse, maar toen Malaga op de deur klopte was de keus snel gemaakt. In Spanje wist Tighadouini niet door te breken, en na een huurperiode bij Vitesse koos hij dit seizoen alsnog voor FC Twente.

FC Twente heeft bij de verhuur een optie bedongen waarbij het Tighadouini na afloop van het huidige seizoen definitief over kan nemen van Malaga. Of FC Twente deze optie gaat lichten is nog niet bekend, maar met het aanstaande vertrek van Assaidi zou het een optie kunnen zijn. De huidige marktwaarde van Tighadouini is 600.000 euro. Welk bedrag de clubs exact op hebben genomen in de optie is niet bekend.

FC Twente moet de optie op Tighadouini lichten en de aanvaller definitief vastleggen voor komend seizoen


2
Reageer op dit artikel

avatar
2 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
deleukstethuisJo han Recent comment authors

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Subscribe  
nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
deleukstethuis
Gast
deleukstethuis

speelt nog niet op zijn top. Voor Ere dvisie prima speler als ie in vorm is. Moet hem nog zien na normale voorbereiding en start seizoen en 100% fit. vastleggen dus. Malaga heeft hem ook niet voor niets gekocht, hij heeft wel wat laten zien. Bovendien hebben we TigaHoudini en Hans klok nodig om in de eredivisie te blijven. Dus Bleuming moet ook Hans klok halen.

Jo han
Gast
Jo han

Dit is de slechtste Marokkaanse voetballer op de Nederlandse velden. Egotripper.hoe vaak heeft hij een bal af kunnen leggen..