Nieuws

Training op de nieuwe grasmat

Training op de nieuwe grasmat

Donderdagmiddag 10 februari werkte Twente een openbare training af in de Grolsch Veste. De training stond in het teken van de nieuwe grasmat die er sinds enkele dagen in ligt. Optisch zag het er goed uit maar op enkele momenten vlogen er toch een aantal hoeken van een aantal grasmatten omhoog die vervolgens weer "deskundig" terug werden gestampt door de spelers.

Vooraf vroegen velen zich af of het wel verstandig was om op het nieuwe veld te trainen maar Twente zelf heeft hier haar eigen begrijpelijke visie op. De training op het veld was ingelast om ervoor te zorgen dat de spelers aanstaande zaterdag niet voor verrassingen komen te staan. Hier valt wat voor te zeggen.

Bij de training waren veel afwezigen waaronder Bajrami, John, Janssen, Mihaylov, Tiendalli en Janko. Daarnaast was het Chadli die de halverwege de training verliet, waarschijnlijk om binnen verder te trainen aangezien er geen sporen waren van een eventuele blessure.

Foto's donderdagmiddag training

[nggallery id=153]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties