Trajkovski maakt debuut voor winnend Slovenië

Dejan Trajkovski mag zichzelf officieel international noemen. De linksback stond in de basis en maakte daardoor ook zijn eerste speelminuten voor Slovenië. Ze namen het op tegen Malta. Een interland voor de kwalificatie voor het WK 2018 in Rusland.

[google]Trajkovski pakte voor FC Twente dit seizoen al vijf keer een gele kaart en ook in zijn eerste wedstrijd voor Slovenië kwam hij op de bon. Al in de 15e minuut had hij een gele kaart te pakken. Trajkovski werd in de 63e minuut gewisseld. Hij mag terugkijken op een mooi debuut, want Slovenië won van Malta.

Toch hadden de Slovenen erg veel moeite met scoren. Slovenië was de hele wedstrijd beter, maar beloonde zichzelf pas in de tweede helft met een doelpunt. Daardoor was de eindstand 0-1 in het voordeel van de Slovenen. Door de zege staat Slovenië nu tweede in de groep. Ze pakte acht punten na vier wedstrijden. Malta wacht nog op zijn eerste punt en is de hekkensluiter in de poule.