Twente Insite

FC Twente Nieuws

Transfer spits Marko Kvasina nog altijd niet afgerond

Transfer spits Marko Kvasina nog altijd niet afgerond

Maandagochtend werd bekend dat FC Twente in verregaande onderhandelingen is met de Oostenrijkse spits Marko Kvasina. De 1.94 meter lange spits moet voor extra concurrentie gaan zorgen voor Tom Boere en Jari Oosterwijk. Dinsdag onderging Kvasina een medische keuring en de bedoeling was dat hij diezelfde dag nog een vierjarige contract zou tekenen en gepresenteerd zou worden. Vooralsnog blijft deze presentatie uit.

Woensdagochtend was er nog altijd geen nieuws vanuit FC Twente, maar trainde de spits al wel mee met de eerste selectie. Later die dag reisde Kvasina met de selectie mee af naar het Duitse Barsinghausen waar de club een trainingskamp heeft belegd.

Dat de transfer nog altijd niet is afgerond zorgt voor onrust op social media. Toch lijkt er niets vreemds aan de hand als we de woorden van Leon ten Voorde mogen geloven. Volgens de clubwatcher is de spits nog niet gepresenteerd omdat er nog wat administratieve zaken moeten worden afgehandeld. Hoelang dit zal gaan duren is nog onbekend, maar de transfer lijkt vooralsnog gewoon door te gaan.


Reageer op dit artikel

avatar

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.

  Subscribe  
Abonneren op