Transfers

1908: Slot wil Unnerstall naar Feyenoord halen

1908: Slot wil Unnerstall naar Feyenoord halen

De afgelopen twee transferperiodes is wel gebleken dat Feyenoord-trainer Arne Slot zeer gecharmeerd is van Ramiz Zerrouki. Feyenoord was concreet voor de middenvelder en de trainer stak ook niet onder stoelen of banken dat hij Zerrouki graag wilde hebben. De Algerijn is echter niet de enige FC Twente-speler waar Slot zijn oog op heeft laten vallen.

Rutger Vinke van 1908.nl vertelt namelijk dat Slot ook erg gecharmeerd is van doelman Lars Unnerstall. De Rotterdammers zullen ook iets moeten doen als het gaat om keepers. Het is nog niet bekend of de club de koopclausule van Timon Wellenreuther gaan triggeren en Ofir Marciano en Tein Troost lopen uit hun contract. Wel komt Thijs Jansen terug van een periode op huurbasis bij TOP Oss en is Justin Bijlow er natuurlijk nog.

"Feyenoord heeft dus drie keepers die uit hun contract lopen", vertelt Rutger Vinke bij Studio 1908. "Feyenoord moet dus wat met keepers. Ze kunnen natuurlijk een heel eenvoudig pad kiezen: Bijlow behouden, Jansen terug laten keren als tweede of misschien derde keeper en de koopoptie van Wellenreuther triggeren."

"Dan heb je drie keepers, maar ze scouten en volgen natuurlijk ook spelers. Slot heeft ook zo zijn wensen. Een van de wensen van Slot is Lars Unnerstall van FC Twente. Dat is wel echt een beetje moeilijk. Hij ligt tot 2025 onder contract in Enschede. Hij kan ook makkelijk naar onderkant of zelfs midden Bundesliga kunnen gaan en daar basiskeeper worden. Feyenoord volgt de keeper, maar het is nog niet concreet. Dat kan misschien veranderen als een van de keepers vertrekt, Wellenreuther of Bijlow", besluit Vinke, die meldt dat Etienne Vaessen van RKC Waalwijk ook een optie is, maar dan vooral als tweede keeper.

Of Unnerstall het zelf wil, is nog maar de vraag. De 32-jarige Duitser was bij PSV tweede keeper en vertrok naar Enschede om dichter bij huis te wonen. Unnerstall heeft eerder aangegeven dat hij op zijn plek zit bij FC Twente, maar een vertrek wel zou overwegen bij een aanbieding uit de Premier League of Bundesliga. Het lijkt er dus niet op dat de doelman graag naar Rotterdam zal verhuizen om de concurrentiestrijd met Bijlow aan te gaan. Daarnaast is de kans best aanwezig dat Slot na dit seizoen bij Feyenoord vertrekt.

Poll

Is Feyenoord een geschikte club voor Unnerstall?

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties