Transfers

Alfred Schreuder per direct weg bij Al Ain FC, ondanks goede resultaten

Alfred Schreuder per direct weg bij Al Ain FC, ondanks goede resultaten

Alfred Schreuder is per direct ontslagen als coach bij Al Ain FC. Ondanks de goede resultaten, dertien gewonnen wedstrijden uit vijftien gespeelde wedstrijden, is Alfred Schreuder op staande voet ontslagen. Het avontuur in de zandbak zit er voor hem daardoor na vier maanden alweer op, dat werd op woensdag bekend gemaakt door Al Ain FC.

De reden van het ontslag: een gebrek aan consistentie in de samenwerking tussen Schreuder en de rest van zijn staf, geeft Al Ain FC aan via een clubstatement op X. Deze dinsdag werd er nog gewonnen van Al-Ahli Saudi met 2-3, echter stond de oefenmeester uit Barneveld nog geen dag later op straat. Schreuder werd eerder dit jaar, 26 januari, ook al ontslagen bij Ajax toen vanwege zijn tegenvallende resultaten. Dit maal werd het contract in wederzijdse goedkeuring ontbonden. Al Ain FC laat weten dat ze in de komende uren de nieuwe trainer bekend zullen maken.

Alfred Schreuder, de voormalig FC Twente trainer en assistent-trainer, beëindigd hiermee de samenwerking bij zijn vijfde club als hoofdtrainer. Hiervoor was hij hoofdtrainer bij FC Twente, Hoffenheim, Club Brugge, Ajax en Al Ain FC. Hij vertrok samen met zijn broer Bart Schreuder in mei 2023 naar Al Ain FC. Of hij nog verder gaat als coach bij een andere club is nog niet bekend.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties