Transfers

Begrip voor keuze FC Twente: "Dat zijn jongens die van waarde zijn"

Begrip voor keuze FC Twente: "Dat zijn jongens die van waarde zijn"

FC Twente huurt Alec van Hoorenbeeck momenteel van KV Mechelen. Bij de huurovereenkomst heeft de Enschedese club een optie tot koop bedongen. Die wil FC Twente gaan lichten. De 25-jarige Belg is geen basisspeler in Enschede en zal dat waarschijnlijk ook nooit gaan worden, maar toch wil de clubleiding door met Van Hoorenbeeck.

Clubwatcher Leon ten Voorde toont begrip voor de keuze van FC Twente om hem te willen behouden bij De Warming-up van TC Tubantia. "Als hij erin moet in wedstrijden, kun je altijd op hem bouwen. Hij is kopsterk, hij is redelijk snel, is dienstbaar, kent zijn plek in de groep en werkt altijd keihard. Je hebt vier centrale verdedigers nodig die het niveau aankunnen. Dan is hij natuurlijk wel een ideale back-up om te hebben."

"In de ideale situatie zal hij geen basisspeler worden van FC Twente. Hij heeft het goed naar zijn zin en het is een jongen waar je op kunt bouwen. Vijf minuten voor tijd bij Vitesse is Vitesse aan het drukken en wint hij drie duels. Dan kun je zien dat hij uit het goede hout is gesneden, want hij kletst er vol in. Hij wordt er even een paar minuten voor tijd ingebracht. Er zijn ook spelers die denken: trainer, je kunt me ''n dik'n krieg'n'. Dat zijn wel jongens die van waarde zijn", besluit Ten Voorde.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties