Transfers

Bosz heeft slecht nieuws voor zijn Enschedese vrouw: Trainer worden bij FC Twente gaat niet meer gebeuren

Bosz heeft slecht nieuws voor zijn Enschedese vrouw: Trainer worden bij FC Twente gaat niet meer gebeuren

Peter Bosz was vorig seizoen één van de kandidaten om Ron Jans op te volgen als hoofdtrainer van FC Twente. De destijds clubloze oefenmeester sprak met FC Twente, maar gaf daarbij direct aan dat een overstap naar FC Twente voor hem te vroeg kwam. Zijn voorkeur ging uit naar een grotere club die hij met PSV uiteindelijk ook vond. Bosz grapte vorig jaar april: "Ik slaap al een maand op de logeerkamer. Mijn vrouw komt uit Enschede en die was wel kwaad, ja." De kans bestaat dat de trainer opnieuw naar de logeerkamer moet verhuizen na zijn recente uitspraken tegenover ESPN.

Peter Bosz vertelt namelijk dat hij verwacht dat PSV zijn laatste club is als trainer. "Ik denk dat ik hierna stop. Dan is het toch mooi geweest? Dan wil ik naar palmbomen gaan kijken en dan wil ik ook genieten. Ik geniet nu ook, maar ik ben wel altijd weg en altijd onderweg. En dat doe ik al meer dan 45 jaar. Ik heb niet zoiets dat ik hierna nog naar de Premier League wil. Als het Nederlands elftal komt, lijkt me dat geweldig. Maar dat weet je niet en dat moet ook net passen." Hij denkt nog even na en besluit: "Nee, ik vind het prima zo."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties