Transfers

Bruggink geeft niet op: "Snap dat Smal enorm teleurgesteld is"

Bruggink geeft niet op: "Snap dat Smal enorm teleurgesteld is"

Tijdens het trainingskamp in Oliva heeft Gijs Smal een nieuw contractvoorstel ontvangen van technisch directeur Arnold Bruggink. Daar heeft 'Smaldini' nog altijd geen antwoord op gegeven. Met Anass Salah-Eddine haalde FC Twente op Deadline Day een extra linksback, maar dat betekent volgens Bruggink niet dat hij ervanuit gaat dat Smal na dit seizoen transfervrij vertrekt.

"We hebben binnenkort een gesprek met zijn zaakwaarnemer, ik denk over ruim een week", vertelt Bruggink bij De Oosttribune van RTV Oost. Is de technisch directeur zo'n type die op een gegeven moment zegt: 'Gijs, nu wil ik gewoon een antwoord hebben?' "Daar hebben we Gijs is de winterstop uiteraard wel over gesproken. Het zou ook slecht zijn om dat niet te doen. Het is een keuze van hem. Ik moet zeggen, er zit een zaakwaarnemerswissel tussen. Dat is aan Gijs om te vertellen."

"Ik heb enorm veel vertrouwen in de speler Gijs Smal. Je moet ook bedenken: hij moet volledig graag voor Twente willen spelen. Ik denk dat het voor Gijs een teleurstelling is geweest dat hij geblesseerde raakte op een moment - het was op 3 augustus uit tegen Hammarby - waarop het voor een speler als Gijs normaalgesproken was gaan lopen", doelt Bruggink op de transfermarkt.

"Met zijn assists en de waarde die hij had voor het elftal heeft hij een topseizoen gedraaid. Ik denk echt dat in zijn hoofd zat dat hij toen zijn moment had. Ik snap dat hij dan enorm teleurgesteld is. Daar heb je dan mee te maken." Tijmen van Wissing trekt in twijfel of Smal überhaupt wel weg was gegaan, aangezien er op 3 augustus zich nog geen enkele club concreet had gemeld. Bruggink denkt van wel. "De meeste transfers in de eredivisie gaan wel dan gebeuren", besluit de 46-jarige man uit Geesteren.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties