Transfers

Chery vertrekt definitief uit Israël: Kan hij nog van waarde zijn voor FC Twente?

Chery vertrekt definitief uit Israël: Kan hij nog van waarde zijn voor FC Twente?

Tjaronn Chery heeft vandaag laten weten dat hij definitief gaat vertrekken uit Israël. De aanvallende middenvelder wordt op dit moment verhuurd door Maccabi Haifa aan NEC. Chery koos in eerste instantie voor een tijdelijk vertrek uit Israël vanwege de oorlog met Hamas. De afgelopen tijd heeft hij goed nagedacht en de keuze gemaakt om de Israëlische club definitief te verlaten.

"Het verlaten van deze geweldige club na vijf ongelooflijke jaren is een van de moeilijkste beslissingen die ik ooit heb moet nemen. Als aanvoerder heb ik mijn hart en ziel in elke wedstrijd gestort en elk moment gekoesterd met deze ongelooflijke club. Hoewel ikzelf misschien verder ga, zal een stukje van mijn hart altijd hier blijven. De liefde voor dit team zal nooit vervagen."

Het is onzeker wat Chery gaat doen na dit seizoen. De nummer tien wordt komende zomer 36 jaar, maar gezien zijn fitheid kan hij nog wel een tijdje mee. De afgelopen jaren werd de nummer 10 meerdere malen in verband gebracht met een overstap naar FC Twente, maar tot een definitieve terugkeer bij de club waar hij zijn jeugdopleiding genoot kwam het nog niet. Of Chery met al zijn internationale ervaring nog een optie is voor FC Twente, wetende dat FC Twente komend seizoen veel extra Europese duels gaat spelen en de selectie wel wat ervaring kan gebruiken, is nu niet bekend.

Opinie: Zie jij komend seizoen een rol voor de ervaren Chery bij FC Twente?

Poll

Zie jij komend seizoen een rol voor de ervaren Chery bij FC Twente?

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties