Transfers

'Contractduur Eiting bekend, FC Twente hoopt middenvelder snel te presenteren'

'Contractduur Eiting bekend, FC Twente hoopt middenvelder snel te presenteren'

FC Twente is nagenoeg akkoord met FC Volendam over de transfer van Carel Eiting. De 25-jarige middenvelder moet Ramiz Zerrouki doen vergeten in Enschede. Als de clubs akkoord zijn, moet FC Twente er nog uitkomen met Eiting zelf. Er ligt volgens TransferInsideNL op Twitter in ieder geval een driejarig contract met de optie voor nog een jaar klaar voor de oud-Ajacied.

Volgens het Twitter-account hoopt FC Twente Eiting deze week te kunnen presenteren. Als dat gebeurt, kan de middenvelder nog aansluiten bij de selectie voor de oefenwedstrijd tegen FC Schalke 04 van aanstaande zaterdag (13:30 uur) Dit zal het laatste oefenduel zijn voordat de Europese campagne van start gaat. Op donderdag 27 juli om 20:00 uur is Hammarby IF de tegenstander, precies een week later volgt de return.

Eiting heeft nog een eenjarig contract bij FC Volendam met de optie voor nog een seizoen. FC Twente zal dus een transfersom op tafel moeten leggen voor de man die een geschatte marktwaarde van 2,5 miljoen euro heeft. Naast FC Twente wil ook AZ de assistkoning graag inlijven.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties