Transfers

Danilo kan flink cashen en hoopt op medewerking Feyenoord

Danilo kan flink cashen en hoopt op medewerking Feyenoord

Danilo lijkt al na één jaar te vertrekken bij Feyenoord. De Braziliaan die in het seizoen 2020-2021 nog speelde in het shirt van FC Twente, kan de overstap maken naar het Schotse Rangers FC. Niet de meest sexy transfer, maar de spits kan hier financieel wel zeer goede zaken doen. Om die reden hoopt hij dan ook dat Feyenoord zijn medewerking gaat verlenen.

De Schotse topclub heeft een bod gedaan van bijna zeven miljoen euro terwijl Danilo afgelopen zomer nog transfervrij de gevoelige overstap maakte van Ajax naar Feyenoord. Bij de Rotterdammers is hij de tweede keuze achter Giménez en als de Mexicaan blijft, zal dat ook komend seizoen het geval zijn. Maar dat is niet de enige reden dat Danilo graag wil vertrekken.

Bij Feyenoord verdient hij al een leuk salaris van zo'n 1,2 miljoen euro per jaar. Bij Rangers FC zijn ze bereid flink in de buidel te tasten en hebben Danilo een weeksalaris geboden van 45.000 euro. Dit komt neer op een jaarsalaris van bijna 2,5 miljoen euro. Een plausibele reden om de eredivisie in de ruilen voor de Schotse Premier League.

Of Rangers FC sportief nu de beste keuze is voor Danilo valt te betwijfelen. Eerder deze zomer werden de oud-bekenden Sam Lammers en Ceryl Dessers ook al aangetrokken voor de spitspositie. Daarnaast heeft Rangers FC met Fashion Sakala en Kemar Roofe nog twee spitsen in de gelederen. Danilo zou dan de vijfde spits worden van de ploeg die vorig seizoen als tweede eindigde achter de eeuwige rivaal Celtic.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties