Transfers

De vraagprijs voor Zerrouki zal opnieuw hoog zijn

De vraagprijs voor Zerrouki zal opnieuw hoog zijn

Feyenoord heeft zich opnieuw gemeld bij FC Twente voor Ramiz Zerrouki. De Rotterdammers legden afgelopen zomer al een bod neer in Enschede van zo'n vijf miljoen euro. Deze werd afgeslagen. FC Twente hoefde niet te verkopen en had een hoge vraagprijs. Dat zal opnieuw het geval zijn.

Het is al lange tijd bekend dat FC Twente in de positie zit dat het niet hoeft te verkopen. De Tukkers willen graag een goed seizoen draaien en opnieuw Europees voetbal in de wacht slepen. Hierbij is Zerrouki een belangrijke schakel. Zowel met als zonder bal blinkt hij uit en is hij zeer belangrijk voor FC Twente.

Eerder meldde clubwatcher Leon ten Voorde dat ze er bij FC Twente vanuit gaan dat Feyenoord niet over de financiële mogelijkheden beschikt om Zerrouki over te nemen. De Enschedese club maakt geen vraagprijs bekend, maar dat deze hoog zal zijn, is geen geheim. Trainer Ron Jans sprak afgelopen zomer bijvoorbeeld nog uit dat hij niet wist of tien miljoen euro wel genoeg was.

Of hij nou verkocht wordt of niet, technisch directeur Jan Streuer vindt het een vervelende situatie. "Wij willen optimaal presteren. Dit geeft altijd onrust", vertelt hij tegenover TC Tubantia. Verder wil Streuer het niet hebben over de interesse van Feyenoord.

Als het aan de supporters van FC Twente ligt, ligt de waarde van Zerrouki tussen de acht en twaalf miljoen euro. Twente Insite vroeg de supporters hoeveel de Algerijns international deze winter moest kosten. Van de bijna duizend respondenten stemde 44 procent op het bedrag van acht tot tien miljoen euro. 32 procent vindt dat Zerrouki tussen de tien en twaalf miljoen euro moet opleveren. 14 procent ging zelfs voor een bedrag van twaalf miljoen euro of meer. Zo'n tien procent ging voor lager dan acht miljoen euro.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties