Transfers

Derksen adviseert Weghorst: "Hij moet naar Twente gaan, joh!"

Derksen adviseert Weghorst: "Hij moet naar Twente gaan, joh!"

Wout Weghorst staat nog tot medio 2025 onder contract bij Burnley FC, maar wil daar graag vertrekken. Hij kan naar twee Nederlandse clubs: zowel FC Twente als Ajax heeft verregaande interesse. Waar de media ervan overtuigd zijn dat Weghorst voor Ajax wil kiezen, laten Arnold Bruggink en Joseph Oosting weten dat de spits uit Borne graag bij FC Twente wil gaan voetballen. Volgens Johan Derksen is er slechts één keuze mogelijk.

Derksen vindt het vreemd dat Ajax voor Weghorst wil gaan. "Ik ben heel verbaasd, want dat is totaal geen Ajax-speler", zegt Derksen bij Vandaag Inside. "Hij moet naar Twente gaan, joh! In zijn geboortestreek, dat hoort toch?" Bas Nijhuis haakt in. "Bij Twente hebben ze nog steeds het idee dat Wout kiest voor FC Twente. Het zou heel mooi zijn voor de Tukkers als hij daarnaartoe kan, maar als je naar Ajax toe kan..."

Derksen gaat verder. "Ik las laatst in de krant dat hij ervan droomde om te eindigen bij FC Twente. Dan moet je dat nu, nu je nog een beetje fit bent, doen. Als je je daar weer wil vestigen, hij heeft met handel, die broers hebben dat AVIA-benzine, dus commercieel is het ook heel aantrekkelijk. Het is wel een ondernemende familie, hè, die zitten niet onder de armoedegrens", besluit Derksen met een understatement.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties