Transfers

DONE DEAL: Goaltjesdief Van Dijk tekent tweejarig contract bij FC Twente (v)

DONE DEAL: Goaltjesdief Van Dijk tekent tweejarig contract bij FC Twente (v)

FC Twente Vrouwen heeft zich voor het komende seizoen versterkt met Nikée van Dijk. De 20-jarige aanvaller komt over van het Belgische OH Leuven. Ze heeft een tweejarig contract getekend tot medio 2026. De in Arnhem geboren Van Dijk speelde in het verleden in Nederland voor sc Heerenveen.

"Ik ben heel enthousiast geraakt in de gesprekken met de club. Het is een mooie stap om te maken. FC Twente is een goede club en spelen elk jaar mee voor de landstitel. Ook gaan ze Europees spelen, een mooie uitdaging." Met de komst van Van Dijk hoopt FC Twente ook veel doelpunten in huis te halen.

De aanvalster staat op dit moment op 15 doelpunten in België en vond vorig seizoen zelfs 18 keer het net. "Een van mijn kwaliteiten is het scorend vermogen, daar hoop ik FC Twente mee te helpen. Ook wil ik mezelf verbeteren en ik denk dat FC Twente daar een goede omgeving voor is."

Technisch Manager Rene Roord: "Ik ben heel blij dat Nikée de overstap maakt naar FC Twente. Ze heeft zich goed ontwikkeld in België en staat voor doelpunten. We zijn ervan overtuigd dat ze deze lijn doortrekt en zichzelf verbetert bij ons."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties