Transfers

DONE DEAL: Marsman tekent bij nummer drie Keuken Kampioen Divisie

DONE DEAL: Marsman tekent bij nummer drie Keuken Kampioen Divisie

Nick Marsman deelde nog geen half jaar geleden de kleedkamer met Lionel Messi bij Inter Miami FC. Het duurde niet lang, want niet veel later besloot de club dat het niet door wilde met de oud-doelman van onder andere FC Twente en Feyenoord. Na een korte periode bij San Antonio FC heeft hij nu gekozen voor een terugkeer naar Nederland.

De 33-jarige doelman heeft een contract getekend tot het einde van het seizoen bij de nummer drie van de Keuken Kampioen Divisie ADO Den Haag. De club uit de residentiestad wil zo snel mogelijk terugkeren naar de eredivisie. Met een achterstand van slechts twee punten op plek twee, de plek die samen met de eerste plek garant staat voor promotie naar het hoogste niveau, lijkt dit een realistisch doel. Om de ambities extra kracht bij te zetten wordt de 33-jarige Marsman de nieuwe doelman.

Het vastleggen van Marsman moet voor de nodige rust gaan zorgen, want dit seizoen speelde ADO Den Haag al met drie verschillende keepers onder de lat. Marsman is de tweede speler binnen de selectie die ook uitkwam in het eerste van FC Twente. Sinds afgelopen zomer staat Mohamed Hamdaoui onder contract bij de Hagenezen. Hij speelde in het seizoen 2018-2019 een half jaar op huurbasis voor FC Twente en werd destijds kampioen van de Jupiler League, de huidige KKD.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties