Transfers

DONE DEAL: Middenvelder Van der Vegt keert terug en tekent contract bij FC Twente (v)

DONE DEAL: Middenvelder Van der Vegt keert terug en tekent contract bij FC Twente (v)

FC Twente Vrouwen heeft de selectie versterkt met Imre van der Vegt. De 22-jarige middenvelder komt over van PEC Zwolle en heeft haar handtekening gezet onder een contract voor één seizoen. Van der Vegt speelde tussen 2013 en 2015 al in de jeugdopleiding van FC Twente, maar koos in 2015 voor de overstap naar PEC Zwolle. Negen jaar later mag ze zich alsnog opmaken voor een debuut in het eerste van FC Twente Vrouwen.

"Ik ben blij met de kans die ik hier bij FC Twente krijg", vertelt Imre van der Vegt, die nog niet direct inzetbaar is. Ze is nog herstellende van een zware knieblessure die ze bijna een jaar geleden opliep tijdens een oefenwedstrijd tegen Excelsior. Hierdoor kwam ze het hele afgelopen seizoen niet in actie. "Dat ik hier mijn revalidatie af kan maken, daar ben ik de club dankbaar voor. Ik heb er veel zin in en ik hoop komend seizoen van waarde te zijn voor het team. Dat ik na zo veel jaar terugkeer bij FC Twente, dat is wel speciaal."

René Roord: "Imre is op de weg terug van haar blessure en we verwachten dat zij een heel mooie aanvulling is voor onze selectie komend seizoen. Bij PEC Zwolle was Imre een van de sterkhouders van de ploeg. Nu krijgt zij de kans bij FC Twente", aldus de tevreden technisch manager op de clubwebsite.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties