Transfers

DONE DEAL: Oranje-international Jansen tekent nieuw contract bij FC Twente (v)

DONE DEAL: Oranje-international Jansen tekent nieuw contract bij FC Twente (v)

Routinier Renate Jansen heeft een dag na het misgrijpen van de landstitel haar contract bij FC Twente verlengd. De 32-jarige international heeft bijgetekend tot medio 2024. Hiermee gaat ze komend seizoen alweer haar negende seizoen in als speler van FC Twente Vrouwen. In 2015 maakte ze de overstap van ADO Den Haag naar FC Twente.

"Ik ben erg trots om het shirt van FC Twente te dragen, zeker voor een negende seizoen. We doen altijd mee om de prijzen, dat hebben we ieder jaar weten te presteren. Dit maakt voetbal voor mij heel leuk. Daarnaast blijft het gevoel bij FC Twente altijd goed en ben ik in een warm bad terecht gekomen. Ik zie mezelf hier niet vertrekken", aldus de aanvaller op de clubwebsite.

Technisch Manager René Roord is tevreden dat Jansen blijft. "Ik ben ontzettend blij dat Renate heeft bijgetekend. Met haar jarenlange ervaring is ze als aanvoerder enorm belangrijk voor ons team. Met haar specifieke kwaliteiten is ze de afgelopen seizoenen een absolute meerwaarde geweest voor FC Twente. Dit zullen we ook zeker komend seizoen nodig hebben."

?t=1_ISXlp2Ml_3E10FxkcMbg&s=19

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties