Transfers

Ellery Cairo treedt toe tot trainersstaf eerste selectie FC Twente

Ellery Cairo treedt toe tot trainersstaf eerste selectie FC Twente

Ellery Cairo is per direct toegevoegd aan trainersstaf van de eerste selectie van FC Twente. De voormalig rechtsbuiten van onder andere Feyenoord, Hertha BSC en FC Twente is al jaren actief als fysiektrainer in de jeugdopleiding. Hij gaat de taken bij de Academie en het eerste elftal van FC Twente nu combineren. Cairo is blij met de kans die hem wordt geboden.

“Veel jongens waarmee ik in de Academie heb gewerkt zitten nu bij de selectie, dan is het wel bijzonder om weer met hen te werken”, vertelt Ellery Cairo op de clubwebsite. "Ik vind het heel mooi om weer op een heel hoog niveau aan de slag te gaan en samen met Colin de jongens klaar te stomen voor hun trainingen en wedstrijden. Ook kunnen we de spelers die iets extra willen doen meer bieden. De trainingen zijn heel breed en bevatten niet alleen kracht, het gaat ook om bijvoorbeeld bewegen en coördinatie."

Ook technisch directeur Arnold Bruggink is content. "Met de komst van Ellery Cairo kunnen we voor de spelers extra trainingen faciliteren op fysiek vlak. Zowel groepstrainingen als individueel. Ellery kent als oud-speler de club goed en werkt al jaren in deze functie in de Academie. Het is een goede ontwikkeling dat Ellery nu ook beschikbaar is voor FC Twente. Sinds afgelopen zomer is Colin de Graaf als Performance Coach werkzaam bij de club. Ellery gaat Colin voornamelijk ondersteunen bij de fysieke trainingen."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties