Transfers

'FC Twente gelinkt aan centrale verdediger van FC Volendam'

'FC Twente gelinkt aan centrale verdediger van FC Volendam'

Het eredivisieseizoen is ten einde gekomen en FC Twente is op de derde plek geëindigd. Op de achtergrond wordt er druk gesleuteld aan het team voor het komende seizoen. De Tukkers presenteerde afgelopen vrijdag de eerste aanwinst. Sayfallah Ltaief werd overgenomen van het Zwitserse FC Basel. Nu lijkt de club uit Enschede ook geïnteresseerd te zijn in een speler van FC Volendam.

De Palingboeren eindigde na 34 speelrondes op de zeventiende plaats in de eredivisie. Hiermee is het direct gedegradeerd naar de Keuken Kampioen Divisie. Vorig seizoen shopte FC Twente al bij FC Volendam. Toen nam het centrale middenvelder Carel Eiting over. Nu zou centrale verdediger Billy van Duijl in beeld zijn.

Volendam Inside meldt op X dat FC Twente en AZ gelinkt worden aan de achttienjarige verdediger die nog een contract heeft bij FC Volendam tot medio 2025. Van Duijl speelde met name in de Onder 21 bij de club uit Volendam. Hij kwam in totaal vijf wedstrijden in actie bij het eerste waarvan drie in de eredivisie en twee in de Keuken Kampioen Divisie. Ook heeft hij vijf jeugdinterlands achter zijn naam staan

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties