Transfers

FC Twente had WK-ganger van 4 miljoen in beeld: "Maar dat is heel moeilijk"

FC Twente had WK-ganger van 4 miljoen in beeld: "Maar dat is heel moeilijk"

FC Twente houdt spelers met een aflopend contract goed in de gaten. Het is namelijk een hele goede optie om goedkoop goede spelers binnen te halen. Een van deze spelers die FC Twente op de korrel had, was Aïssa Laïdouni, die afgelopen november met Tunesië uitkwam op het WK. Voor hem werd deze winter echter een grote transfersom betaald.

"Aïssa Laïdouni zou komende zomer transfervrij zijn", vertelt FC Twente-hoofdscout Patrick Busby bij ESPN. "Die is nu voor ruim vier miljoen verkocht. Die was bij ons in beeld. Althans, op basis van video-scouting hebben we die gezien. Die was transfervrij, dus alle transfervrije spelers hebben we in beeld. Die ga je dan volgen."

"Maar dan speelt hij tegen Denemarken een goede wedstrijd en dan is er toch een club die dat ruim vier miljoen waard vindt. Dus het is gewoon heel moeilijk. Spelers weten dat ze na een goed WK of een goede wedstrijd kans hebben op een transfer", aldus Busby.

De Frans-Tunesische middenvelder speelde voor het WK bij het Hongaarse Ferencvaros. Hij had na het toernooi in Qatar nog maar een half jaar contract. Dit weerhield 1. FC Union Berlin, de huidige nummer twee van de Bundesliga, er echter niet van meer dan vier miljoen euro voor hem te betalen.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties