Transfers

'FC Twente kijkt verder dan PSV'er Oppegard dankzij aantrekken Salah-Eddine'

'FC Twente kijkt verder dan PSV'er Oppegard dankzij aantrekken Salah-Eddine'

Onlangs vertelde Tijmen van Wissing dat Fredrik Oppegard wellicht een interessante optie kan zijn voor FC Twente. De 21-jarige linksback doet het uitstekend bij Heracles Almelo als huurling van PSV. Daarbij zette Van Wissing wel de kanttekening dat technisch directeur Arnold Bruggink misschien op zoek is naar een ander type: Oppegard lijkt qua speelstijl op Anass Salah-Eddine, die in de winter werd aangetrokken voor één miljoen euro.

Dat laatste is momenteel de gedachte die bij Van Wissing overheerst. "Ik denk dat Bruggink denkt dat het een beetje te veel hetzelfde is als Salah-Eddine, waar ze toch een behoorlijk bedrag voor hebben betaald. Dan zoeken ze net een iets ander type", vertelt de clubwatcher bij De Oosttribune van RTV Oost. "Ik vind hem wel goed, maar dat is op basis van een paar wedstrijden."

"Wat voor type moet dat dan zijn?", vraagt Anco Jansen zich af. "Verdedigend iets beter? Fysiek iets sterker?" Van Wissing reageert instemmend. "Je gaat tien Europese wedstrijden spelen. Oppegard is wat klein, hè. Maar ik vind hem heel goed", besluit Van Wissing. Oppegard heeft een contract tot medio 2025 bij PSV en een geschatte marktwaarde van 600.000 euro.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties