Transfers

FC Twente-target verlengt contract bij FC Emmen

FC Twente-target verlengt contract bij FC Emmen

Jorn Hekkert is een talentvolle aanvallende middenvelder uit de jeugdopleiding van FC Emmen. De 19-jarige voetballer heeft op donderdag zijn contract verlengd bij de club uit Emmen. Daar waar hij dit seizoen nog uitkwam in de Onder 18 en Onder 21 van diezelfde club, gaat hij dus volgend jaar deelnemen in het eerste team. Al had hij ook bij FC Twente kunnen spelen.

De aanvallende middenvelder speelde tot vorige zomer acht jaar bij de jeugdopleiding van Go Ahead Eagles. De in Deventer geboren voetballer kon in die periode de overstap maken naar FC Twente, deze toonde immers belangstelling in Hekkert. Echter koos hij voor een verblijf in Emmen, waar hij nu zijn contract heeft verlengd met twee seizoenen.

Hekkert is erg blij met zijn contract. "Ik droom er al van kleins af aan profvoetballer te worden. Ik ben heel blij dat ik het nu ben. Komend seizoen hoop ik veel te spelen, al zal dat voornamelijk nog als invaller zijn. Daarna wil ik een basisplek veroveren en hoop ik in de toekomst een mooie stap te kunnen maken en dat FC Emmen nog wat aan mij kan verdienen", vertelt hij tegenover het Dagblad van het Noorden.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties