Transfers

FC Twente wil Yegoian, Mesbahi en Besselink definitief vastleggen

FC Twente wil Yegoian, Mesbahi en Besselink definitief vastleggen

FC Twente heeft besloten om drie spelers uit de FC Twente/Heracles Academie een contract aan te bieden. Het gaat om Irakli Yegoian (19), Gijs Besselink (18) en Juliën Mesbahi (17). Dit meldt de Tubantia. Over de lengte van de contracten gaat de club nog in gesprek met de talentvolle spelers. De verwachting is dat de spelers binnen afzienbare tijd gaan tekenen.

De meest bekende naam is die van de 19-jarige Irakli Yegoian. De Georgische aanvallende middenvelder zit al geregeld bij de selectie van Twente 1, maar tot een officieel debuut kwam het nog niet. De tweede speler is de 18-jarige Gijs Besselink. De verdedigende middenvelder is afkomstig uit het Gelderse Heerde.

De derde speler is de 17-jarige Juliën Mesbahi. Hij is afkomstig uit Enschede en kwam enkele jaren geleden over van Avanti Wilskracht. Hij is jeugdinternational voor Oranje Onder 17 dat deze maand het EK speelt in Hongarije. Ook Mats Rots behoort tot de selectie van Oranje Onder 17. Hij tekende eerder dit seizoen ook al een contract bij FC Twente.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties