Transfers

FC Twente zette zelf streep door naam Sambo: "Ze voelden zich behoorlijk belazerd"

FC Twente zette zelf streep door naam Sambo: "Ze voelden zich behoorlijk belazerd"

De afgelopen drie zomers was Shurandy Sambo een van de namen op de lijstvan FC Twente als mogelijke nieuwe rechtsback. Afgelopen zomer waren de Tukkers heel dichtbij de komst van de 22-jarige verdediger. FC Twente zou Sambo voor een kleine miljoen euro overnemen van PSV, maar het management van de spelers trok op het laatste moment de stekker uit de overstap.

Aankomende zomer vertrekt Sambo transfervrij naar Burnley FC, zo wist Fabrizio Romano te melden. Dit betekent niet dat FC Twente hem misloopt: de Tukkers hadden zelf al een streep door de naam van Sambo gezet, zo meldt clubwatcher Leon ten Voorde op X.

"Bij Twente voelden ze zich op 31 augustus behoorlijk belazerd, dus de zin om het nog eens te proberen was er niet", schrijft Ten Voorde. FC Twente dacht Sambo al binnen te hebben, totdat het management van de rechtsback op het laatste moment ingreep. Technisch directeur Arnold Bruggink gaf destijds al aan daar 'doodziek' van te zijn geweest.

Opinie:
Wie zie jij wel graag komen als nieuwe rechtsback? Laat het weten in de reacties.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties