Transfers

FC Twente zoekt naar linksbuiten: "Ga uit van een wat goedkopere, jongere kracht"

FC Twente zoekt naar linksbuiten: "Ga uit van een wat goedkopere, jongere kracht"

Middenvelder Michel Vlap was afgelopen seizoen de linksbuiten van FC Twente. De verwachting is echter dat de 27-jarige Fries terugkeert naar het middenveld en trainer Joseph Oosting gaat spelen met een échte buitenspeler op linksbuiten. Sayf Ltaief werd al gehaald voor die positie, maar FC Twente wil nóg een flankenflitser toevoegen aan de selectie, terwijl het ook nog beschikt over Mitchell van Bergen.

Leon ten Voorde spreekt zijn verwachtingen uit over een mogelijk nieuwe linksbuiten. "Dat zal een wat goedkopere, jongere kracht worden, ga ik vanuit", zegt de clubwatcher in de podcast De Ballen Verstand van TC Tubantia. "Het kan best zijn, en ik noem maar wat, dat Ünüvar later in de voorbereiding weer in beeld komt." Ünüvar werd afgelopen seizoen gehuurd van Ajax, waar hij tot medio 2026 onder contract staat.

Woensdag staat de eerste training van het nieuwe seizoen op het programma. Nieuwkomer Sayf Ltaief is na een interlandperiode met Tunesië dan nog niet aanwezig, maar heeft laten weten zo snel mogelijk aan te willen sluiten. Dat gaat volgende week gebeuren. International Alfons Sampsted is er woensdag overigens ook nog niet bij. Hij was met IJsland op pad voor oefeninterlands.

Opinie: Wie zou jij graag als linksbuiten naar FC Twente zien komen? Laat het weten in de reacties.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties