Transfers

Gemiste kans voor FC Twente? "Hij had goed kunnen renderen aan de buitenkant"

Gemiste kans voor FC Twente? "Hij had goed kunnen renderen aan de buitenkant"

FC Twente is in de laatste dagen van de transferwindow nog op zoek naar minimaal één buitenspeler om de selectie te komen versterken. Momenteel zijn Daan Rots en Naci Ünüvar de enige echte vleugelaanvallers in de selectie, terwijl ook de PEC Zwolle overgekomen Younes Taha aan de buitenkant uit de voeten kan.

Bert van Losser vraagt in een aflevering van De Oosttribune van RTV Oost met Younes Namli waarom FC Twente geen lijntje heeft uitgegooid naar Namli, die deze zomer de overstap maakte van Sparta Rotterdam naar PEC Zwolle. "Daar had hij ook goed kunnen renderen aan de buitenkant. En in de as ook nog", meent Van Losser.

Jan van Staa snapt wel dat FC Twente niet voor de transfervrije komt van Namli is gegaan. "Je maakt je keuzes: hoe wil je spelen? Daar gaat het uiteindelijk om. Ze hebben bijvoorbeeld Cerny gehad. Je kunt hem niet vergelijken met Cerny. Het type niet, hij is een heel ander type voetballer. Meer aan de bal, vaardiger. Voor de nummer tien-positie hebben ze bij Twente natuurlijk heel veel keuze. Hij zal ongetwijfeld op vele lijstjes gestaan hebben. Als hij fit is, brengt hij gewoon wat extra's en hij is relatief nog jong", besluit Van Staa over de 29-jarige aanvallende middenvelder, die ook op de buitenkanten uit de voeten kan.

Poll

Had jij Namli graag bij FC Twente gezien?

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties