Transfers

Hilgers gaat deze winter niet muiten om transfer te forceren

Hilgers gaat deze winter niet muiten om transfer te forceren

Deze week werd bekend dat niet alleen Feyenoord, maar ook Ajax en PSV interesse hebben in Mees Hilgers. Net als bij Zerrouki heeft FC Twente laten weten de verdediger deze winter niet te willen laten gaan. Hilgers zelf heeft hier vrede mee. Dit zei hij na afloop van Vitesse - FC Twente (2-2).

"Zij hebben het voor het zeggen. Ik ben een speler en kan daar weinig aan doen. Als ze eruit komen zou het een mooie stap zijn, maar ik ben ook niet de moeilijkste en heb het heel erg naar mijn zin in Enschede."

"Ik ben trots om dit logo te dragen. Alles is hier top, dus voor mijn ontwikkeling is het helemaal niet verkeerd om hier nog een halfjaar te blijven", vervolgt hij in gesprek met Kraaij Junior.

Hilgers gaat dan ook zeker niet muiten om een transfer te forceren. "Als de club het niet wil, dan gaat het gewoon niet. We zullen zien wat er gaat gebeuren. Wie weet bedenkt Jan (Streuer, red.) zich, of zegt hij gewoon wat hij de laatste tijd altijd zegt. Dan focus ik me gewoon op Twente, zoals ik altijd doe."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties