Transfers

Hölscher (28) daalt af naar achtste niveau van Duitsland

Hölscher (28) daalt af naar achtste niveau van Duitsland

Tim Hölscher heeft besloten om zijn huidige club Eintracht Nordhorn aan het einde van het seizoen te verlaten. Hij gaat vanaf komend seizoen aan de slag bij Fortuna Gronau, de club in de plaats waar hij opgroeide en nog altijd woonachtig is. De club speelt in de Kreisliga A, het achtste niveau van Duitsland. Hölscher speelt nu één niveau hoger en is met Eintracht Nordhorn koploper. Holscher heeft in dertien wedstrijden drie keer gescoord en twee assists geleverd.

Bij Fortuna Gronau zijn ze blij met de komst van de nog altijd maar 28-jarige voetballer die ooit te boek stond als groot talent, maar bijna bij elke club moeite had zich vast in de basis te spelen. Hij debuteerde in 2012 bij FC Twente in de Europa League waarna hij speelde voor Chemnitzer FC, Go Ahead Eagles, Esbjerg fB, opnieuw FC Twente, TOP Oss en FC Dordrecht. Afgelopen zomer koos hij voor een terugkeer naar Duitsland en ging aan de slag bij Eintracht Nordhorn.

Hölscher won in zijn carrière één hoofdprijs en dat was in het seizoen 2018-2019 met FC Twente. De Tukkers werden toen kampioen van de Jupiler League, de huidige Keuken Kampioen Divisie. Hölscher startte dat seizoen als basiskracht, maar een blessure gooide daarna roet in het eten. Hij bleef steken op 18 wedstrijden waarin hij één keer scoorde en vier assists leverde. Het seizoen erop speelde hij geen enkele wedstrijd in de eredivisie en vertrok voor de tweede keer bij FC Twente.

Hölscher is tegenwoordig niet alleen meer actief als voetballer. Hij is recentelijk ook zijn eigen bedrijf gestart met de naam; Tim Hölscher Soccer Elite. Hij is sindsdien in te huren als personal trainer. Op een logo op zijn Instagram na, is er verder weinig te vinden over de nieuwe onderneming van de oud-profvoetballer.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties