Transfers

Humor: Euforische Kuipers 'vreest' medische keuring bij FC Twente

Humor: Euforische Kuipers 'vreest' medische keuring bij FC Twente

Bas Kuipers speelt komend seizoen in het rood van FC Twente. Hij speelde zondagavond zijn laatst wedstrijd in het shirt van Go Ahead Eagles en sloot zijn periode af met Europees voetbal. De Deventenaren wonnen op bezoek bij FC Utrecht met 1-2 en spelen daarom komende zomer in de voorrondes van de Conference League. Bas Kuipers speelt dan twee tredes hoger, want hij gaat voorrondes Champions League spelen met FC Twente.

Na de winstpartij tegen FC Utrecht stond hij voor de camera van ESPN en werd hij geïnterviewd door Hans Kraay. "Dit is niet normaal. Een droom voor mij en alle jongens. Echt fantastisch", is de eerste reactie. Dat er na afloop supporters van Utrecht het feestje kwamen verstoren deed hem weinig. "Het boet mij vandaag even wat minder. Wij gaan lekker feest vieren zo." En na het feestje op naar Enschede.

"We zijn zo goed als rond. Ik wilde het graag over de play-offs heen tillen. Het is nog steeds niet officieel, want ik moet alles nog doen qua keuringen enzo." Maar je bent eruit over een vierjarig contract? "Ja, dat wel. Maar ik ga nu eerst lekker genieten van wat we met z'n allen hebben bereikt. En dan zie ik daarna wel weer wanneer we het echt officieel gaan brengen." Je hoeft alleen nog maar te tekenen. "Nee, dat is niet waar. Ik moet nog een keuring doen. Misschien ben ik na dit feestje wat minder fit", besluit Kuipers met een knipoog.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties