Transfers

Ook Ajax en PSV zijn gewaarschuwd: "Wij laten spelers niet zomaar gaan"

Ook Ajax en PSV zijn gewaarschuwd: "Wij laten spelers niet zomaar gaan"

Over een week komt er alweer een einde aan de winterse transferwindow. Tot en met dinsdagavond 31 januari mogen de Nederlandse clubs speler kopen, verkopen en verhuren. Zerrouki domineerde begin januari het nieuws toen Feyenoord voor de zoveelste keer aanklopte, maar Jan Streuer verkocht de koploper een duidelijke nee. De technisch directeur wil de selectie bij elkaar houden en mee blijven strijden om de titel.

In gesprek met de NOS laat Jans weten dat er deze winter niet alleen wordt getrokken aan Zerrouki. "Deze maand zijn we best druk met de boel bij elkaar houden. Ramiz Zerrouki heeft iedereen meegekregen, maar er zijn wel meer dingen geweest", verklapt hij zonder namen van spelers te noemen.

Als de trainer wordt gevraagd of het om Mees Hilgers gaat, ontkent Jans. "Nee, daar is op dit moment geen sprake van. Mees presteert zodanig op zijn positie met zijn leeftijd, dan is het ook een interessante speler. Maar dat is allemaal richting de zomer." Echter wel tegen het juiste bedrag, want de tijd dat spelers voor een prikkie op te halen waren uit Enschede zijn voorbij.

"Wij als FC Twente willen spelers niet zomaar laten gaan, want we willen niet alleen nu, maar ook in de toekomst wil FC Twente altijd meedoen." Hiermee spreekt Jans een duidelijke ambitie uit richting de toekomst. Of hij daar zelf ook onderdeel van uit gaat maken is nog onduidelijk. Jans heeft nog altijd niet gehoord of zijn aanwezigheid ook komend seizoen gewenst is in Enschede.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties