Transfers

Oosting ontkent berichten over akkoord met FC Twente

Oosting ontkent berichten over akkoord met FC Twente

Joseph Oosting ontkent niet in gesprek te zijn met FC Twente, maar volgens hem is er van een akkoord nog geen sprake. Zondag bracht RKCNU naar buiten dat de laatste plooien tussen alle partijen waren gladgestreken en dat de oefenmeester een contract gaat tekenen bij FC Twente voor een duur van drie seizoenen. Oosting laat ESPN na afloop van de met 5-1 verloren wedstrijd tegen Feyenoord weten dat dit niet klopt.

Wat klopt er wel? "Dat ik in gesprek ben. Dat is het. Ik vind het niet chique om erover te praten, maar ik probeer antwoord te geven op jouw vragen. Ik ga ervan uit dat als je in gesprek bent met elkaar, dat je probeert eruit te komen."

Waarom wil je die overstap maken? "Uiteindelijk heeft iedereen ambities. En nogmaals, ik heb het enorm naar mijn zin bij RKC. Daar heb ik ook over nagedacht en we zullen zien hoe zich dat verder ontwikkelt."

Is dat dan ook die lastige afweging die je moet maken? Een ietwat zenuwachtige ogende Oosting knikt instemmend. Is het op een haar na rond zoals wordt bericht in de media? "Die berichten... Wat moet ik daarmee als ik zelf niet weet dat ik rond ben. Dat vind ik soms wat lastig. Nogmaals. Ik vind het niet chique. Ik werk bij een mooie club met een mooie staf en een mooie groep mannen. Uiteindelijk komt het naar buiten. Wie het ook is. Het zij zo. Maar als ik zelf niet weet dat ik rond ben, wat moet ik dan zeggen?"

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties